Apparaten en accessoires
Risotto bolognese
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
rundergehakt200 g
-
olijfolie2 el
-
wortel in stukken (ong. 100 g)1
-
selderstengel in stukken (ong. 50 g)1
-
sjalot gehalveerd (ong. 30 g)1
-
risottorijst (bv. Arborio of Carnaroli)250 g
-
water650 g
-
1 el groentebouillongroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
tomatenblokjes uit blik300 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
boter15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2241 kJ /
535 kcal
Vetten
25 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
53 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruit minestrone met saffraan crème
40 Min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 Std.
Viscurry
35 Min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 Std. 5 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 Min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40 Min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Karamelpudding
1 Std.
Spaanse risotto
40 Min
Worst met erwtenrisotto
30 Min
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 Min